צאט טעימה צילומית-גלגול הארנצ'יני - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
כדור הפתעה

כדור הפתעה

10/28/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

גלגול הארנצ'יני

15/02/2012


גלגול הארנצ'יני

ארנציני | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | לאנינה-מטבח איטלקי: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=8412

טיפ צילומי

ארנצ'יני מצטלם יפה כקבוצה סימטרית של עיגולים המסודרים על תבנית.

לצילום שלו כמנה, מומלץ לחתוך אותו על מנת להראות את התוכן.

הכדורים הזהובים בולטים על מצע הרוקט הירוק.

המזלג מונח בזוית המרמזת על החיתוך.

הרקע לבן עם הצללות מקווקוות של שיח הלבנדר שבגינה.

התאורה-טבעית והריזוטו בולט בצבעו הלבן בעזרת רפלקטור.

הפריים משדר פשטות ,שאינה מוקפדת בכוונה, ומתחבר לאופייה של המנה.

 

כדורי ארנצ'יני התגלגלו במורד רחוב איטלקי עד מסעדת "אנינה" ברמת אביב.

 כשהגיעו, היה קשה להניח אותם בצלחת, ולאכול אותם עם מזלג.

 אורז עגול עם פרמז'ן חיבק כדור מוצרלה קטן, וביקש להיחלץ מציפוי פירורי לחם פריכים.

על כן כדורי ארנצ'יני פשוט מתבקש לתפוס בשתי אצבעות ולנגוס.

אוכל-רחוב איטלקי הוא אחת מהתמחויות השף מנה שטרום, שהופך בימים אלו את מטבח מסעדת "אנינה" ברמת אביב לאיטלקי מאוד.

 בתפריט החדש של המסעדה מנות מיוחדות של דגים טריים, פסטה, סלטים ועוד יצירות מחמרי גלם איכותיים, כדרכה האנינה של המסעדה .

הידע והניסיון של השף באוכל איטלקי ניכרים בכול ביס.

הכנה ביתית של ארנצ'יני  אורכת כשעה , והטעם שווה כול דקה.

מסעדת "אנינה" משתפת אותנו במתכון להכנת  כדורי ריזוטו בציפוי פריך-

ארנצ'יני של השף מנה שטרום:

מתכון ל-4 מנות - 2 כדורים כל אחת

 

המרכיבים:

250 גרם אורז איטלקי עגול ("ארבוריו" מומלץ)

1  כף שמן זית

2  שיני שום קלופות ומעוכות

8 כדורי בייבי מוצרלה

חצי כוס יין לבן

כוס וחצי ציר ירקות חם או מרק עוף 

50 גרם חמאה

50 גרם פרמז'ן מגורד

קמח, פרורי לחם וביצה לציפוי

שמן לטיגון עמוק

 

 

הכנת ריזוטו

מטגנים בשמן זית את השום עם חצי כפית מלח

מוסיפים את האורז לטיגון קל עד שהאורז חם

מוסיפים יין לבן

ממשיכים לטגן עד אידוי, ומתחילים להוסיף את ציר הירקות החם תוך ערבוב

עד שהנוזלים מתאדים.

מבשלים 18 דקות בסיר מכוסה.

מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה והפרמז'ן בתנועות קיפול.

מקררים .

 

הכנת ארנצ'יני

כאשר הריזוטו קר, מכדררים את התערובת לכדורים בגודל כדורי טניס (כ40 גרם),

 ומכניסים כדור של בייבי מוצרלה לתוך כדור הריזוטו.

מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם (לפי הסדר הרשום).

מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב.

מומלץ להגיש עם פרמז'ן מגורד מעל.

ניתן להכין מראש ולחמם בתנור לפני הגשה.

 

 

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.