צאט טעימה צילומית-כדור הפתעה - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה
ביליארד כדורי פלאפל

ביליארד כדורי פלאפל

25/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

כדור הפתעה

10/28/2012


כדור הפתעה

מוצרלה בורטה של מחלבת "גד" | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | במנת ספיישל כדור הפתעה ל"אנינה מטבח איטלקי" : www.facebook.com/anina.il

טיפ צילומי

צילום גבינה לבנה, מוגשת על צלחת לבנה, המונחת על רקע לבן, מחייב כיוון של ה"ווייאט בלאנס" במצלמה, ושטיפה של אור לבן מכל הכיוונים.

לעולם אין לצלם מנה בשמש קופחת ישירה, ולצילום מנה לבנה באור טבעי דרוש אור רך רב צדדי, או לחליפין "אוהל אור" לבן, שבמקרה הזה לא היה בו צורך.

במרפסת של "אנינה-מטבח איטלקי" בצידה הצפוני יש שולחן אחד, עם האור המתאים, בשעות הבוקר המאוחרות.

ההצללות בפריים נלקחו בחשבון, ובאמצעותן הצילום "חי ונושם".

יש לפצות את החשיפה ביותר מסטופ אובר 1 בהתאם לנפילת האור על הצלחת והרקע, בזהירות לא "לשרוף" את הלבן, ולאבד את פרטיו.

וקליק עם ביס...

 

גם לגדולים מגיעה "ביצת הפתעה".

משחק הרכבה, או כמו בביצת "קינדר" מתקדמת כדור גבינת שמנת בתוך כדור מוצרלה .

הכדור המפתיע נקרא באיטלקית "מוצרלה בורטה".

המילה בורטה -חמאה באיטלקית מסבירה את חוויית הרכות הנימוחה של חיבור גבינת השמנת עם המוצרלה החלקלקה.

מוצרלה בורטה מקובלת כמנה ראשונה בארוחה באיטליה, ומשווקת בימים אלו על ידי מחלבת "גד" קשורה בסרט עם קימורים מעוגלים כמו בתמונה .

ב"אנינה מטבח איטלקי" מגישים אותה כמנת "ספיישל" על פוקאצ'ה חמה, שאופים במקום .

הפוקאצ'ה היא חגיגה בפני עצמה. הם מכינים אותה ממחמצת שהם מגדלים, והמרקם האוורירי שלה מושלם במעטפת המנומרת בכתמים שחומים של אפייה מדויקת .

הכדור העגלגל של המוצרלה מאבד מעט מנפחו כשהוא בא המגע עם הפוקאצ'ה החמה, וגבינת השמנת מתפרצת  מקיפול המוצרלה אל המטבלים .

אז מתחיל הוויכוח בין הפוקאצ'ה, המוצרלה, גבינת השמנת הקטיפתית וטפנאד העגבניות והפסטו הצבעוניים,

מי טעים יותר?

הוויכוח שכך בהנאה של שילוב טעמים מסחרר בפיאצה איטלקית בצלחת .

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.