צאט טעימה צילומית-דובדבן שיכור - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
כדור הפתעה

כדור הפתעה

10/28/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

דובדבן שיכור

27/06/2012


דובדבן שיכור

גלידת וניל מצטלמת בקיץ | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | לשפית מירב פוריץ: https://www.facebook.com/MrbPwryzCateringExperience

טיפ צילומי

צילום גלידה אמיתית מחייב התארגנות מראש, וסביבת עבודה קרה.

מרכיבי הפריים , המצלמה והצלם צריכים להיות מוכנים ליציאה של הגלידה מהמקפיא והגשה זריזה.

בתמונה אפשר לראות איך הגלידה נמסה תוך שניות, וגם אם היא יפה ומעוררת חשק לטעום, היא כבר לא מתאימה לצילום הקינוח.

אפשרות אחרת היא לייצר גלידה סינטטית שאינה נמסה מפירה תפוחי אדמה קפוא על בסיס חלב , ואז לדקדק במרקם ובהגשה.

רגע לפני שנפרדים מותר להשתכר.

להתגלגל ב"אמרטו".

לנוח על טופי חם.

ולצנן את הרוחות עם גלידה.

השפית מירב פוריץ מלמדת להיפרד מהדובדבנים בשכרות קלה, בסדנאות אוכל ב"מקום בלב" ברעננה.

היא הכינה שם קינוח המשלב:

גלידת וניל, דובדבנים שחרצה והושרו בליקר "אמרטו", וביניהם רוטב טופי שהוכן ב-5 דקות.

ולהלן המתכון לרוטב טופי מהיר לפרידה עם טעם טוב מעונת הדובדבנים:

 

רוטב טופי

 

 המצרכים:

1/2 כוס סוכר חום

1 מיכל שמנת מתוקה

1/4 כוס סירופ מייפל משובח או אספרסו

 

ההכנה:

לקרמל את הסוכר מעט במחבת על אש גבוהה.

להוסיף את המייפל או האספרסו.

לשפוך את השמנת המתוקה ולהביא לרתיחה קצרה.

לבשל כ-3 דקות עד שמסמיך.

להגיש חם או קר על גלידה ומעליהם דובדבן שיכור מאמרטו.

 

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.