צאט טעימה צילומית-בובה סמוקת לחיים - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
כדור הפתעה

כדור הפתעה

10/28/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

בובה סמוקת לחיים

15/09/2011


בובה סמוקת לחיים

רדיאטורה-פסטה סלק | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | לזוקה: האלה 23, אזור תעשיה אבן יהודה, 09-8992273

טיפ צילומי

הרדיאטורה המצולמת נותרה במקרה על משטח הפרספקס השחור, מתוך ערימה שצולמה קודם לכן.

היא לכדה את עיני ביופיה כאובייקט בודד,יפה כשלעצמו.

לעיתים בחירת אובייקט קטן מתוך פרוייקט צילומי רב מוצרים ופרטים, גם בצילומי עיצוב,משאירה הרבה מקום לדמיון וסקרנות .

צילום על רקע שחור הוא אחת הדרכים ליצור דרמה ממוצר דומם.

אני בוחרת להשתמש בו,רק כשהאובייקט,המנה או המקום (כמו פאב או כל מקום המעורר אסוציאציה של לילה) מתחברים בצבע ,במרקם וברעיון לקונטקסט דרמטי.

רקע שחור "מקפיץ" את האובייקט המצולם,ונותן לו נוכחות בולטת.

השתקפות הפסטה מעצימה את הדרמה, ומתחברת לרכות המוצר.

בצילום אוטומטי או חצי אוטומטי כדאי לפצות את החשיפה ב1/2 סטופ אנדר לפחות,למניעת קבלת תוצאה בהירה מידי.

  

בחרתי את צילום הרדיאטורה כמו ילדה בחנות צעצועים גדולה, המחבקת את הבובה הכי קטנה שם.

בצילום רק אחת מעשרות סוגי הפסטה שמיצרים ב"זוקה". בינהם גיוזות ודים סאם במליות מפתיעות ,שאני מתאפקת מלספר גם עליהן,כדי לתת מקום של כבוד לבובה סמוקת לחיים אחת.

זכיתי להתענג על צילום הפסטות ב"זוקה" בשלבי ההכנה המרתקים שלהן,בחדרים מצוחצחים,ידיים עדינות,ומכונות הפולטות מגוון צורות נהדרות.צילמתי אותן נערמות בגבעות רכות,מוכנסות למארזים שונים ובמנות עם רטבים מקוריים.

לבסוף בחרתי אחת ויחידה,מסולסלת,נחה בביישנות על רקע שחור שהבאתי לצילומים, פושקת שפתיים לספר את סיפור היצירה.

צילומי המוצרים של "זוקה" היו מענגים כצילומי תכשיטים. פסטה עשויה בקפידה,שהיא גם יפה,צבעונית ובשלל צורות ססגוניות.

היא מתובלת באהבת יצירת האוכל של השף יעקב קרסניק, שיצר את הרדיאטורה המצולמת מסלק צלוי,קמח דורום,ביצים,שמן זית ומלח ים אטלנטי.

יעקב מנצח על מפעל באבן יהודה המספק למסעדות ולקוחות פרטיים.

כשסיפרתי לו על ה"טעימה הצילומית" שלח לי מתכון לרוטב חמאת צנוברים ועגבניות מיובשות, שאני כבר משתוקקת להכין. ברור לי, שזה הולך להיות מעדן.

 אם גם אתם אוהבי פסטה עם רוטב בטעם משמעותי, אתם מוזמנים:

 רוטב חמאת צנוברים ועגבניות מיובשות:

מצרכים ל-4 מנות:

2 כפות צנוברים

2 כפות שמן זית

קורט פלפל שטה גרוס גס

6 עלי בזיליקום טריים חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום

1/4 כוס שמן זית

4 עגבניות מיובשות חתוכות לקוביות

8 זיתי קלמטה ללא גרעינים

3 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת

מלח+פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מטגנים הכול ביחד על לקבלת צבע זהוב .מעבירים לבלנדר וטוחנים הכול יחדיו עד לקבלת מרקם חלק.

במחבת מחממים שמן זית עם שני שיני שום. במקביל מוסיפים את הפסטה הטרייה לסיר המים הרותחים לבישול של 3.5 דקות,ומסננים.

מוסיפים למחבת את מחית הצנוברים, זיתי הקלמטה, והעגבניות המיובשות. אם אוהבים את הרוטב נוזלי יותר,יש להוסיף מעט מים ו/או שמנת מתוקה עד לקבלת הסמיכות הרצויה. לטבל במלח ופלפל לפי הטעם, רצוי לשמור על טעם עז. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת, מערבבים היטב, מוזגים לכלי ההגשה, מפזרים מלמעלה פרמז'ן ובוזקים את עלי הבזיליקום החתוכים.

 

עד לבניית אתר האינטרנט של "זוקה" ניתן להזמין מוצרי פסטה מגוונים ורטבים בטלפון:09-8992273

  

 

  

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.