24/11/2011
סושי סנדויץ טוסט | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | לגו נודלס: www.gonoodles.co.il
צילום הסנדויץ טוסט נבחר מבין חבריו בזכות החיוך.
בצילומי מנות אני פוגשת לעיתים צורות מקבילות להבעות אנושיות, ההופכות את המנה הדוממת ליצור חי.
בחרתי להציג את הסושי דמוי השפתיים המחייכות בדרך מאוד סימטרית, המתחברת לצורתו המשולשת,השכבות הצבעוניות, והחיוך הישיר אל המתבונן.
פירורי הפנקו מרככים את הקומפוזיציה ומעטרים את הסושי תוך שימוש במרכיביו.
כריך סושי חם הוא נחמת חורף לאוהבי הסושי, בגיור ישראלי של שניצל וטוסט שנסעו ליפן.
הכריך המחייך שבצילום מכיל ארוחה שלמה, שטופחה בידיו המקצועיות של מנש' ,השף של גו נודלס התל-אביבית לטעם משולב בין סושי ,טוסט ושניצל...
כריך הסושי המטוגן חורג מעט מקו הבריאות, אבל פירורי הפנקו מאוד ביקשו להתפצפץ בחיך הישראלי המתגעגע לשניצל המיתולוגי.
להבדיל ממטוגנים אחרים יש בכריך החם מכל טוב של: סלמון מבושל, גבינת שמנת, מוצרלה ואבוקדו עם אורז ואצה, וציפוי של פנקו וטמפורה המחבקים אותם בחום.
גו נודלס היא מסעדה של אוכל מהיר, שיוצריה פיתחו מנות חדשות של אוכל אסייתי מחמרי גלם איכותיים בקו בריא ומרענן.
אפשר לאכול במסעדה או להזמין משלוח של אוכל אסייתי בשלל גוונים מקוריים.