צאט טעימה צילומית-האישה שהפכה לקינוח - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
כדור הפתעה

כדור הפתעה

10/28/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

האישה שהפכה לקינוח

07/12/2011


האישה שהפכה לקינוח

פאבלובה פירות יער | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com |

טיפ צילומי

פאבלובה היא מסוג הקינוחים, המבקשים לכוון את הלבן בווייט באלאנס, ולהקפיד על אור רך ומאוזן.

החשיפה צריכה להיות מדויקת, כדי לא "לשרוף" את הלבן . יחד עם זאת יש למצוא את הזוית הנכונה של נפילת האור על הפירות האדומים שלא יהיו כהים מידי.

פאבלובה לא אוהבת להמתין לצילום, ורצוי להראות אותה בתפארתה, כשהנוזל עוד מבריק, לא נספג, ומשלים את שילוב צבעי הריקוד הדרמטי.

 

 

כשהרקדנית הרוסייה, אנה פאבלובה, ריחפה בריקוד הברבור,לא יכלה לדמיין, שעל שמה ייקרא קינוח מרנג שותת דם פירות אדומים.

הבלרינה המפורסמת ריחפה כמרנג על במות העולם ,במחול קצפת שצבעה אותו באדום בוהק של רקדנית ,שעל שמה נקרא קינוח יפהפה וטעים כל כך.

אם אתם מקבוצת החרוצים המעוניינים להכין מרנג בעצמם, כל הכבוד!

אני מהעצלנים, שקונים אותם מקונדיטוריה שאפשר לבטוח בה. מפשירה פירות יער קפואים כחצי שעה לפני ההכנה. ממלאה את תחתית המרנג בכפית קטנה מהם,ונותנת להם להיספג מעט לריכוך המרנג עד לשלב הבא.

מכינה קצפת משני מיכלי שמנת מתוקה,שתי כפות סוכר ושקית סוכר וניל. מעבירה אותה לשקית זילוף, וממלאה את המרנג.

מוסיפה את פירות היער שהפשירו עם רוטב מעליה, ומעטרת בפירות טריים אחרים .

ולבסוף אוספת מחמאות וקריאות עונג, ומחייכת בסוד אל פאבלובה ,האישה שרקדה קינוח.

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.