צאט טעימה צילומית-המבורגסה לוהט - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
כדור הפתעה

כדור הפתעה

10/28/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

המבורגסה לוהט

24/10/2011


המבורגסה לוהט

המבורגסה לוהט | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | למסעדת המבורגסה: bit.ly/opEx6v

טיפ צילומי

  

ההמבורגסה הלוהטת אתגרה אותי בנקודות הצ'ילי שבצבצו מקציצת הבשר,וביקשה להתבדל מצילומי המבורגר מוכרים.

לצורך כך הצטרפו לקומפוזיציה הצבעונית פלפלים אדומים טריים,שהם אובייקט יפה כשלעצמם, ומתחברים אסוציאטיבית לחריפות המנה.

הצ'ילי שפוזר מסביב,לא משאיר מקום לספק,ומשתלב בחגיגה האדומה עם העגבנייה,הפלפל והפלייסמנט הממותג בעליזות, ו"מסביר" את הנקודות האדומות שבקציצה.

הטיית המצלמה מכוונת כדי ללכוד את העין באובייקט המרכזי בפריים, שנוספו בו פרטים רבים.

כך גם זווית הצילום מלמטה למעלה נותנת עדיפות לתוכן המבוקש.

כול המרכיבים הצטרפו למטרה ליחד את המבורגרסה מצילומים אינספור של המבורגרים אחרים.

 

 

 

 

  

המבורגסה היא תמצית הפיתוי לצלצל ולהזמין טיסה קולינארית לברצלונה במשלוח המבורגר עסיסי מתובל תבלינים סודיים, או לשבת באווירת מוסיקה,קאווה ועיצוב חברותי של מסעדת רחוב תלאביבית באבן גבירול.

ההמבורגר שבצילום מכיל בשר איכותי ,תבלינים ספרדיים ייחודיים למסעדה וצ'ילי גרוס ,שהופך אותו לוהט לאוהבי האוכל החריף .

גם לצמחונים יש פתרון המבורגסי מטופו ועדשים, שחברו לקציצה מיוחדת ,שצולמה על עלים שנקטפו מהגינה הסמוכה.

אם לא גרים בתל אביב, ועדיין מתחשק לשדרג את קציצת הבשר הטחון באירוח "על האש",או אחר,יש מקום רב לדמיון.

אפשר להתחיל בבשר טחון איכותי, להוסיף לו בדומה להמבורגסה תבלינים שאוהבים עם בשר,ולצידו להגיש אפשרויות לתוספות כמו במסעדה:

סלסת עגבניות פיקנטית, גוואקמולי, חזה אווז מעושן שנצרב מעט על האש, ביצי עין וגם אננס לטעם אכזוטי, למי שמוכן לאפשר לתוספת לגנוב מטעמו של הבשר.

בצד אילו אפשר לפרוס עגבניות ,בצל, ומלפפון חמוץ, ולהשקיע במגוון רטבים קנויים, ולחמניות איכותיות לחבק את הבשר והתוספות.

כך הופך אירוח "על האש" לחגיגה יצירתית אחרת.

 

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.