צאט טעימה צילומית-מנגולינה - תבשיל - יריד האוכל הביתי של ישראל
פתיחת מטבח
      הרשמה | שכחתי סיסמא
  • חפש מנה
  •      
  • חפש שם עסק
סוג מנה
סוג מטבח
ישוב
איזור
סגור חלונית

סגור חלונית הגדרות חיפוש נוספות:

עד מחיר
ש"ח
זמן התראה
כשרות
מנה ייחודית לחגים
אתר אישי משלוחים    צמחוני    אורגני    ללא גלוטן    טבעוני    דיאטתי
אורן שליו

צילמה וכתבה אורן שלו

צלמת מקצועית, בעברה צלמת אתר המסעדות rest.co.il, וכיום צלמת עצמאית של: אוכל, עיצוב ואוירה, אירועים ועוד.

לצפייה באתר של אורן ויצירת קשר:
www.oren-shalev.com

עוד טעימות צילומיות


אגדת הקרמבו

אגדת הקרמבו

1/7/2013 8
לכתבה
מ...מ...מ...

מ...מ...מ...

11/21/2012
לכתבה
כדור הפתעה

כדור הפתעה

10/28/2012
לכתבה
לרקוד סלואו עם קפה

לרקוד סלואו עם קפה

10/10/2012
לכתבה
קוקטייל משאלות

קוקטייל משאלות

25/09/2012
לכתבה
סלט פרחוני

סלט פרחוני

13/09/2012
לכתבה
מי הזיז את העוגייה שלי?

מי הזיז את העוגייה שלי?

30/08/2012
לכתבה
שמחת האופה

שמחת האופה

22/08/2012
לכתבה
מדלייה למוקפץ

מדלייה למוקפץ

12/08/2012
לכתבה
אהבה אסורה

אהבה אסורה

31/07/2012
לכתבה

טעימה צילומית

מנגולינה

23/08/2011


מנגולינה

מנגולינה | צילום: אורן שלו www.oren-shalev.com | לביסקוטי-בית יוצר טעמים: www.biscotti.co.il

טיפ צילומי

הקינוח על שכבותיו וצבעו העז והמגרה שימשו בסיס אידיאלי לציפוי הנוזלי ,

שהגזמתי בהשתפכותו על כף ההגשה ליצירת תנועה.

בחלק העליון של הפריים יורד קו עדין המחבר את המתבונן לתנועת זילוף השוקולד הלבן.

יש משהו המעיר את המנה לחיים, ומוציא אותה ממסגרת הדומם כשמצלמים אותה ביצירתה.

כמו בהגזמת נזילת הציפוי , גם בזילוף הלבן עודדתי את השפית המעטרת לצאת מגבולות הקינוח . היא נענתה בשמחה ,והגענו לתוצאה מצוירת ,מעט פרועה ויצירתית.

כף ההגשה משמשת כמראה להשתקפות התוכן.היא משלימה את הקומפוזיציה הצבעונית במחצית התחתונה ומצטרפת לחוויית התנועה. 

רוסלה,השפית של "ביסקוטי"-בית יוצר טעמים, חלמה על מקום מאוד אקזוטי כשיצרה את שילוב הטעם, המרקם והצבע של הקינוח המיוחד הזה.

לבסיס הכינה כדורי שוקולד מחמרי גלם משובחים . השוקולד עם הביסקויטים השבורים משודרג עם שקד פרוס ועוד מסודותיה, ומהודק לבסיס עליו נח קרם מנגו שבושל על בה-מרי ,אמבטיית מים חמימה שהביצים משתכשכות בה בקערה נפרדת עם סוכר ,שוקולד לבן ומחית מנגו טרי במשך שעתיים.

רוסלה מקבלת את המרקם המבוקש ומקפלת לתוכו חמאה .היא מכניסה את התערובת למקרר ללילה שלם, ולאחר מכן מקציפה אותה עם שמנת מתוקה.אז מצטרף קרם המנגו והשוקולד הלבן  לנוח על שכבת כדורי השוקולד.מעליהם היא שופכת ציפוי ממחית מנגו טבעית ,שעורבבה עם בסיס שקוף שהכינה בנפרד.

לצילום שפכנו את הציפוי לנזילה חיננית על כף ההגשה המשמשת גם מראה, ואז זילפה  השפית את השוקולד הלבן בתנועת ציור ומנגינה למנגולינה.

ביסקוטי הוא בית יוצר טעמים שצילמתי בו קטלוג מוצרים רב טעם וצבע.

מידי פעם אני נקראת אליו לצילום עוד חידושים והפתעות שהשפית ,הבעלים ומנהל בית היצירה רוקמים למוצר בטעם חדש. בימי הצילום ב"ביסקוטי" עוצרת רוסלה השפית  את מלאכתה הרבה, ומתמסרת לצילום כמו ליצירת המתכון.

בהמולת בית הקפה שבקדמת בית היצירה היא מביאה את הרך הנולד לצילום ראשון לפני יציאתו לעולם. 

כל הזכויות שמורות לחברת תבשיל אינטרנט בע"מ © 2011. אתר תבשיל הוא שוק אוכל באינטרנט, המאפשר מפגש בין בשלנים ובשלניות ביתיים לקהל הרעבים באזור מגוריהם, שרוצים לאכול אוכל ביתי או להזמין קייטרינג ביתי. באתר גם מתכונים של מאכלי עדות בישראל, כגון מתכוני אוכל מרוקאי, אוכל טריפוליטאי, רוסי ועוד, טיפים, פורום אוכל ומידע לעסקים קטנים בתחום המזון.