בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

עוגת גבינת שמנת פטל ושוקולד לבן לחג השבועות

עוגת גבינת שמנת פטל ושוקולד לבן לחג השבועות

משך הכנה: 60 דקות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

החומרים לקתלית :
150 גרם עוגיות אגוזים משובחות,טחונות
1/4 כוס אגוזי מלך, קצוץ דק
2 כפות אבקת סוכר
1 כף אבקת קקאו
100 גרם חמאה מומסת
למלית:
200 גרם שוקולד לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
500 גרם גבינת שמנת
1 כוס סוכר
4 ביצים
3 כפות קמח
150 גרם פטל טרי / קפוא
לציפוי :
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
לעיטור :
תלתלי שוקולד
תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ משומנת


הכנה: 1. להכנת הקתלית :
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ) מערבבים בקערה את כלך חומרי הקתלית ומהדקים היטב אל תחתחת התבנית. אופים כ- 10 דקות.
2. להכנת המלית :
שמים בסיר קטן את השוקולד ורבע כוס מהשמנת, וממיסים על סיר כפול ( בנמרי )
מצננים, שמים בקערת מערבל את השמנת שנותרה, הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח ומקציפים לתערובת אחידה וחלקה.
3. מוסיפים את השוקולד המומס והפטל ומערבבים קלות, יוצקים לתבנית ואופים כ- 50 דקות עד שקיסם עץ שננעץ במרכז העוגה יבש.
4. להכנת הציפוי :
מערבבים את השמנת עם הסוכר, שמים את התבנית העוגה בתבנית גדולה יותר ( כדי שהנוזל לא ייזל החוצה )ומורחים את הציפוי על העוגה.
מחזירים את שתי התבניות לתנור המכובה ומצננים את העוגה בתוכו.
5. מעטרים בתלתלי שוקולד ומגישים


הערות: לפרטים נוספים ניתן לקבל בפורום האתר שלי
style kitchen
style.kitchen1@gmail.com
זיו ויכמן
0522807571

תגובות