בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

עיקריות : תבשיל קציצות בשר כתף

עיקריות : תבשיל קציצות בשר כתף

משך הכנה: שעה    דרגת קושי: קל סוג המתכון:בשרים


חומרים:

ל- 6 מנות
לקציצות :
800 ג"ר בשר טחון
200 ג"ר חזה עוף / הודו טחון
100 ג"ר שומן בקר טחון.
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1 כף עלי רוזמרין קצוצים
2 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור.
3 כפות שמן זית לטיגון
לרוטב:
1 כוס יין אדום
300 ג"ר עגבניות תמר
100 ג"ר רסק עגבניות
1 כפית מלח
1.5 כפית סוכר
1/2 כפית אגוז מוסקט
ציר בקר / מים לפי הצורך
בזיליקום כראות עינכם





הכנה: להכנת הקציצות : מערבבים את כל החומרים פרט לשמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה
ומטגנים את הקציצות עד להשחמה קלה משני צדדיו
להרכבת המנה מחזירים את כל הקציצות ומוסיפים את היין מסירים קלות את המישקעים הנוצרו בתחתית, מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות ושאר המרכיבים מכסים בציר בקר / מים עד לכיסוי הקציצות מביאים לרתיחה מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
פיזור הבזיליקום לאחר הבישול




הערות:
http://www.tavshil.co.il/stylekitchen
נייד : 0522807571
מייל : style.kitchen1@gmail.com




תגובות