שם המטבח:
כתובת: ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 100
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 4 שעות לערך דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה: 1. להכנת הבשר : מקמחים את קוביות הבשר ומתבלים במלח פלפל ( מנערים את שארית הקמח ). מחממים בסיר כבד את השמן הזית ומשחימים את קוביות הבשר ( מעט בכל פעם ).מחזירים את כל הבשר לסיר, מוסיפים את הירקות שורש ומטגנים כ- 5 דק' על אש בינונית.
2. יוצקים אל הסיר את היין האדום תוך כדי ערבוב ומסירים בעזרת כף עץ את המשקעים הנוצרו בתחתית, נותנים ליים להסמיך בסיר ולאחר מכן מוסיפים את הבהרט ורסק העגבניות.
יוצקים את ציר הבקר / מים מביאים לרתיחה מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ- 4 שעות לערך.
הערות: ניתן להוסיף עשבי תיבול נוספים כגון : רוזמרין, תימין.
שום.
כמו כן ניתן להכניס לתנור על חום נמוך כמחצית מהזמן.
http://www.tavshil.co.il/stylekitchen
נייד : 0522807571
מייל : style.kitchen1@gmail.com