בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

מנת פתיחה: אנטיפסטי ירקות קלויים

 מנת פתיחה: אנטיפסטי ירקות קלויים

משך הכנה: 30 דקות    דרגת קושי: קל סוג המתכון:ירקות


חומרים:

ל -2 מנות.
החומרים :
2 גזר
1 בטטה
1 בצל גדול
1 פלפל אדום
2 זוקיני
100 ג"ר שעועית ירוקה
3 שיני שום שלמות
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח גרוס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית טימין
1 כפית רוזמרין
1/2 כפית אורגנו יבש
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
1 כף בזיליקום טרי קצוץ לעיטור





הכנה: חותכים את כל הירקות מלבד השעועית
לקוביות גסות / או לפי בחירה, מזלפים את שמן הזית.
מפזרים את המלח והפלפל הגרוס, מפזרים את עשבי התיבול מלבד הבזיליקום
מכניסים לתנור לחום בינוני גבוה עד לריכוך הירקות
יוצקים את חומץ הבלסמי בעדינות על כל הירקות ומפזרים את הבזיליקום לעיטור






הערות: http://www.tavshil.co.il/stylekitchen
נייד : 0522807571
מייל : style.kitchen1@gmail.com





תגובות