בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

משך הכנה: 20 דקות    דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

6 כוסות או קעריות אישיות

1/2 כוס פניני טפיוקה קטנות
1/2 כוס סוכר
400 מ"ל ( פחית ) חלב קוקוס
1 כוס מים

לסירופ ורדים :
1 כוס סוכר
1 כוס מים
4 טיפות תמצית מיי ורדים
מעט צבע מאכל ( לא מוכרחים .

להגשה :
100 גרם פירות יער קפואים או תותים
50 ג"ר פיסטוק קצוצים


הכנה:הכנת הסירופ :
מחממים בסיר את הסוכר והמים, עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ.
מצננים ומוסיפים את מיי הורדים רק עד שהם מורגשים בטעימה ( בריכוז גבוה מדי, תמצית הוורדים מרה )
אפשר להוסיף צבע מאכל אדום
לשמור במקרר.

להכנת הטפיוקה :
שמים את הטפיוקה, הסוכר, חלב הקוקוס, והמים ומביאים לסף רתיחה. מבשלים על להבה נמוכה מאד תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שפניני הטפיוקה מתרככות אך עדיין שומרות על מרקם נגיס ( 10 דקות ) מסירים מהאש.
להגשה :
מחלקים את הפירות לכוסות ומוזגים מעליהם את הטפיוקה המבושלת.
מגישים קר / חם / פושר עם 2-3 כפות סירופ ומעט פיסטוקים קצוצים.


הערות:גרגירי טפיוקה, חלב קוקוס ופירות יער הופכות את מנת הרחוב הפשוטה לקינוח מהודר
חייבים לנסות משהו חדש ולא מוכר כל כך לחיך הישראלי.
בתאבון.

תגובות