בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

משך הכנה: 20 דקות    דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

פילו תאנים ברוטב שוקולד ודבש
8 תאנים גדולות קלופות
בצק פילו דק
2 כפות חמאה מומסת
לרוטב שוקולד:
100 ג` שמנת מתוקה
35 ג` סוכר
32 ג` חלמונים
90 ג` שוקולד מומס
לרוטב דבש:
200 ג` שמנת מתוקה מוקצפת
25 ג` דבש


הכנה:משמנים ארבע שכבות של עלי פילו בחמאה.
מפזרים סוכר. מניחים שכבה על גבי שכבה. מניחים במרכז תאנה.
סוגרים פינות הפוכות.
בוזקים
אופים בתנור כ - 8 דקות על 160 מעלות.
להכנת הרוטב - מרתיחים שמנת , מטריפים חלמונים וסוכר.
מוסיפים מעט מן השמנת לשם השוואת נוזלים, מערבבים ומוסיפים את כל התערובת לשמנת.
ממשיכים לבשל ומערבבים תוך כדי בישול. כשמתחיל לרתוך שוב מוציאים מן האש.
מוסיפים את התערובת לסרוגין לשוקולד המומס תוך כדי בחישה. כשנוצרת תערובת אחידה מצננים.
להכנת רוטב הדבש - טורפים היטב שמנת ודבש עד לקבלת מרקם אחיד.
בצלחת הגשה מניחים את פילו התאנים במרכז הצלחת.
מסדרים ליד כדור מרוטב השוקולד וכדור מרוטב הדבש.
מקשטים בפירות יער ונענע.









הערות:תהנו זיו
ביקורות ניתן לקבל באתר שלי
stylekitchenav

תגובות