בעלי מטבחים

   BAKE-SHOP

שם המטבח:

BAKE-SHOP

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

"BAKE-SHOP" הינו בית מאפה ביתי,המתמחה באפיית עוגיות גורמה במגוון סוגים וטעמים.כמו גם,עוגיות חגיגיות בעיצובים יפהפיים לאירועים מיוחדים ולאריזות שי. 100% הנאה מתוקה בכל עוגייה! לעוד לעוגיות,מתכונים ופרטים נוספים ,אתם מוזמנים לבקר באתר האינטרנט של BAKE-SHOP BAKESHOP.COI.CO.IL

סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי

מספר מנות מקסימלי: 0

זמן התראה מינימלי:

מתכונים

עוגיות שיבולת-שועל עם חמוציות ואגוזי-מלך

משך הכנה: 30 דקות    דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
קמצוץ מלח
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
2 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
115 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1 ביצה
1/4 כוס סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
1 כוס חמוציות מיובשות (עדיף ללא סוכר)


הכנה:1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, התבלינים, שיבולת השועל ואגוזי המלך.
3. מתקינים במיקסר את וו הגיטרה. שמים בקערת המיקסר את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
4. ממשיכים בהקצפה ומוסיפים, לפי הסדר, את הביצה, סירופ המייפל ותמצית הווניל.
5. ממשיכים להקציף, ומוסיפים בהדרגה את תערובת החומרים היבשים. ממשיכים בהקצפה רק עד שהחומרים נטמעים התערובת.
6. מקפלים את החמוציות המיובשות לתוך התערובת באמצעות מרית.
7. באמצעות שתי כפות מניחים בתבנית ערימות קטנות מהבצק (שומרים על רווח של כ-7 ס"מ בין העוגיות).
8. מרטיבים את קצות האצבעות ומשטחים מעט את ערימות הבצק.
9. אופים 10-8 דקות, עד שפני העוגיות מקבלים גוון זהוב.


תגובות