בעלי מטבחים

   BAKE-SHOP

שם המטבח:

BAKE-SHOP

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

"BAKE-SHOP" הינו בית מאפה ביתי,המתמחה באפיית עוגיות גורמה במגוון סוגים וטעמים.כמו גם,עוגיות חגיגיות בעיצובים יפהפיים לאירועים מיוחדים ולאריזות שי. 100% הנאה מתוקה בכל עוגייה! לעוד לעוגיות,מתכונים ופרטים נוספים ,אתם מוזמנים לבקר באתר האינטרנט של BAKE-SHOP BAKESHOP.COI.CO.IL

סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי

מספר מנות מקסימלי: 0

זמן התראה מינימלי:

מתכונים

פאי ליים בסגנון פלורידה

משך הכנה:    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

חומרים לקלתית
1/2 1 כוסות פירורי פתי-בר
1/2 כפית ג'ינג'ר יבש טחון
1/4 כוס סוכר
75 גר' חמאה מומסת


חומרים למלית
1/3 1 כוסות שמנת מתוקה
1 כוס קוקוס
4 חלמונים
1 קופסת שימורים של חלב ממותק(בערך 395 גר')
1/2 כוס מיץ ליים סחוט טרי(במידה ואתם לא מצליחים להשיג ליים,ניתן להשתמש במיץ לימון סחוט טרי)

חומרים למרנג
4 חלבונים
1/2 כוס קוקוס
1/4 כוס סוכר


הכנה:הוראות הכנה של הקלתית: 1.מערבבים יחדיו את פירורי הפתי-בר,הג'ינג'ר והסוכר. 2.מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3.משטחים ומהדקים היטב את תערובת הפתי-בר לתחתית ולשוליים של תבנית פאי בקוטר של כ-20 ס"מ ומקררים במקרר במשך 30 דקות. הכנת המלית
1.שמים בסיר קטן את השמנת המתוקה ואת הקוקוס ומביאים לרתיחה על אש בינונית,תוך בחישה מתמדת.מנמיכים מעט את האש,וממשיכים לבשל עד שהשמנת מצטמצמת כמעט בחצי ומסמיכה.מורידים מהאש,מעבירים לקערה ומצננים
2.מקציפים את החלמונים עד שנוצר קצף תפוח ובהיר
3.מוסיפים את החלב הממותק ואת מיץ הליים

הרכבת הפאי
*מחממים תנור ל-175 מעלות
1.מוציאים את תבנית הפאי מהמקרר,מורחים על התחתית את השמנת המתוקה עם הקוקוס ושופכים מעל את תערובת הליים
2.אופים כ-12 דקות,עד שהמלית מתייצבת.מוציאים מהתנור,מצננים רבע שעה ולאחר מכן,מכניסים את הפאי למקפיא למשך לפחות כשעה

הכנת המרנג
1.מקציפים את החלבונים,תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר,עד לקבלת קצף נוקשה
2.מקפלים פנימה בעדינות את הקוקוס ומורחים על הפאי הקר(אפשר גם להכניס את המרנג לשקית זילוף לקבלת מראה מהוקצע יותר)
3.מכוונים את התנור למצב גריל בחום גבוה של 250 מעלות ומכניסים את הפאי לשתיים-שלוש דקות,עד שהמרנג משחים
*ישלצנן את הפאי לגמרי לפני ההגשה


תגובות