בעלי מטבחים

   BAKE-SHOP

שם המטבח:

BAKE-SHOP

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

"BAKE-SHOP" הינו בית מאפה ביתי,המתמחה באפיית עוגיות גורמה במגוון סוגים וטעמים.כמו גם,עוגיות חגיגיות בעיצובים יפהפיים לאירועים מיוחדים ולאריזות שי. 100% הנאה מתוקה בכל עוגייה! לעוד לעוגיות,מתכונים ופרטים נוספים ,אתם מוזמנים לבקר באתר האינטרנט של BAKE-SHOP BAKESHOP.COI.CO.IL

סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי

מספר מנות מקסימלי: 0

זמן התראה מינימלי:

מתכונים

קאפקייקס בננה בציפוי קרם דבש וקינמון

משך הכנה:    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

חומרים לקאפקייקס(12 קאפקייקס): 1/2 1 כוסות קמח; 3/4 כוס סוכר; 1 כפית אבקת אפייה; 1/2 כפית סודה לשתייה; קמצוץ מלח; 100 גר' חמאה,מומסת; 1/2 1 כוסות מחית בננה(מועכים בעזרת מזלג כ-4 בננות בשלות); 2 ביצים; 1/2 כפית תמצית וניל; חומרים לקרם: 1/4 1 כוסות אבקת סוכר,מנופה; 100 גר' חמאה,בטמפרטורת החדר; 1 כף דבש; 1/8 כפית קינמון;


הכנה:הוראות הכנה של הקאפקייקס: *מחממים תנור לחום של 175 מעלות. *משמנים את השקעים של תבנית מאפינס ומרפדים את השקעים בגביעי נייר משומנים. 1.מערבבים יחד את הקמח,הסוכר,אבקת האפייה,הסודה והמלח. 2.בקערה נפרדת מערבבים יחד את החמאה,מחית הבננות,הביצים ותמצית הווניל. 3.מוסיפים לבלילת החומרים ה"רטובים" את תערובת החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה(חשוב מאוד להימנע מעירבוב יתר של הבלילה,על מנת,שהקאפקייקס לא יצאו יבשים). 4.ממלאים את השקעים של תבנית המאפינס עד 3/4 מגובהם עם בלילת הקאפקייקס. 5.אופים 25-30 דקות(בודקים בעזרת החדרת קיסם למרכז הקאפקייק:כשהקיסם יוצא נקי-הקאפקייקס מוכנים). 6.אחרי שמוציאים את התבנית מהתנור,מניחים אותה על גבי רשת צינון ומקררים מספר דקות,לפני שמוציאים את הקאפקייקס מהתבנית. הוראות הכנה של הקרם: *הקאפקייקס צריכים להיות קרים לגמרי כשמזלפים עליהם את הקרם. 1.מקציפים במיקסר(וו ה"גיטרה") את כל חומרי הקרם,במשך כ-3 דקות,עד לקבלת קרם אחיד וחלק. 2.ממלאים את הקרם לתוך שקית זילוף ומזלפים את הקרם על הקאפקייקס.סרטון הדגמה לזילוף הקרם כמו בתמונה:http://www.youtube.com/watch?v=cya01HbqguU&feature=grec_index


תגובות