בעלי מטבחים

   BAKE-SHOP

שם המטבח:

BAKE-SHOP

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

"BAKE-SHOP" הינו בית מאפה ביתי,המתמחה באפיית עוגיות גורמה במגוון סוגים וטעמים.כמו גם,עוגיות חגיגיות בעיצובים יפהפיים לאירועים מיוחדים ולאריזות שי. 100% הנאה מתוקה בכל עוגייה! לעוד לעוגיות,מתכונים ופרטים נוספים ,אתם מוזמנים לבקר באתר האינטרנט של BAKE-SHOP BAKESHOP.COI.CO.IL

סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי

מספר מנות מקסימלי: 0

זמן התראה מינימלי:

מתכונים

עוגיות דבש ונבט חיטה

משך הכנה:    דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

חומרים
3/4 1 כוסות קמח
1 כוס נבט חיטה
1 כפית אבקת אפייה
קמצוץ מלח
1/2 כוס סוכר
2 כפיות גרידת לימון
100 גר' חמאה,בטמפרטורת החדר
1/2 כוס דבש
1 ביצה


הכנה:
הכנת הבצק:
1.מערבבים יחד את הקמח,חצי מכמות נבט החיטה(1/2 כוס),את אבקת האפייה והמלח.
2.בקערה של המיקסר-מערבבים בעזרת הידיים (בתנועות של שיפשוף) את הסוכר עם גרידת הלימון, עד שהסוכר נהיה לח.
3.מוסיפים את החמאה ומקציפים(בעזרת וו "גיטרה"),עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
4.מוסיפים את הדבש וממשיכים להקציף עוד כדקה.
5.מוסיפים את הביצה.
6.מוסיפים את תערובת החומרים היבשים(חשוב מאוד להימנע מעירבוב יתר של הבלילה,על מנת,שהעוגיות לא יצאו יבשות).
7.מקררים את הבצק במקרר לפחות כשעתיים.

הכנת העוגיות:
*מחממים תנור ל-175 מעלות.
1.שמים את נבט החיטה הנותר(1/2 כוס) בקערה.
2.מוציאים את הבצק מהמקרר ומגלגלים ממנו כדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ.
3.מגלגלים את כדורי הבצק בנבט החיטה ומניחים על תבנית אפייה במרווחים של כ-2.5 ס"מ.
4.בעזרת היד או תחתית של כוס זכוכית-משטחים מעט את העוגייה מלמעלה.
5.אופים 10-12 דקות,עד שהעוגיות יציבות למגע.


תגובות