בעלי מטבחים

   BAKE-SHOP

שם המטבח:

BAKE-SHOP

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

"BAKE-SHOP" הינו בית מאפה ביתי,המתמחה באפיית עוגיות גורמה במגוון סוגים וטעמים.כמו גם,עוגיות חגיגיות בעיצובים יפהפיים לאירועים מיוחדים ולאריזות שי. 100% הנאה מתוקה בכל עוגייה! לעוד לעוגיות,מתכונים ופרטים נוספים ,אתם מוזמנים לבקר באתר האינטרנט של BAKE-SHOP BAKESHOP.COI.CO.IL

סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי

מספר מנות מקסימלי: 0

זמן התראה מינימלי:

מתכונים

קאפקייקס לימון,במילוי ריבת פטל,ובציפוי קרם פטל

משך הכנה:    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

מרכיבים (כ-24 יחידות)
לקאפקייקס
3/4 1 כוסות סוכר;
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר;
2 כפות גרידת לימון
3 ביצים
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כוסות קמח תופח
1 כפית סודה לשתייה
קמצוץ מלח
1/2 1 כוסות רוויון
ריבת פטל
לקרם הפטל
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
קמצוץ מלח
4 כוסות אבקת סוכר
1/2 כוס ריבת פטל (רצוי עם 100% פרי)


הכנה:
הקאפקייקס
1. מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים את השקעים של תבנית מאפינס ומרפדים את השקעים בגביעי נייר משומנים.
2. מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
3. מתקינים במיקסר את וו הגיטרה. שמים בקערת המיקסר את הסוכר, החמאה וגרידת הלימון, ומקציפים כ-2 דקות - עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
4. ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים גם את מיץ הלימון.
5. ממשיכים להקציף, ומוסיפים בהדרגה ולסירוגין את תערובת הקמח והרוויון - מתחילים ומסיימים עם הקמח. חשוב מאוד להימנע מערבוב יתר של הבלילה, כדי שהקאפקייקס לא ייצאו יבשים.
6. ממלאים את שקעי התבנית בבלילה עד ל-3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע כפית ריבת פטל.
7. אופים כ-15 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייקס יוצא יבש.
8. מניחים את התבנית על רשת ומניחים לה להצטנן כמה דקות לפני שמוציאים את הקאפקייקס.

קרם הפטל
1. אם בריבת הפטל יש גרעינים, מעבירים אותה במסננת דקה.
2. מקציפים את החמאה, המלח ותמצית הווניל במיקסר עם וו הגיטרה, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
3. מנפים לקערה את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף במהירות בינונית עוד כ-2 דקות.
4. מוסיפים את ריבת הפטל וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד.
5. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב. מזלפים את הקרם על הקאפקייקס (חשוב שהם כבר יהיו בטמפרטורת החדר בשלב זה). את טכניקת הזילוף תוכלו לראות בסרטון הזה.


תגובות