בעלי מטבחים

  לב המטבח

שם המטבח:

לב המטבח

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

אוכל ביתי מגוון מהמטבח הטריפולטאי והים תיכוני.

סוגי מטבח: טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,תוניסאי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 300

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

חריימה

חריימה

משך הכנה: 1 שעה    דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

3 כפות רסק
כף וחצי כמון
1 כפית קרויה (קימל)
מלח
6-8 שיני שום טרי כתוש
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה(תלוי בחריפות שתחליטי...)
חצי כוס שמן.
4-5 פרוסות דג בורי/לוקוס


הכנה:לערבב את כל המרכיבים ללא הדג עם שמן בקערה עד לקבלת תערובת אחידה לא מוצקה מדי .

לחמם חצי כוס שמן בסיר(רחב ונמוך) ולהוסיף את התערובת.

לטגן עד לקבלת גוון אדום/חום .
להוסיף הדג.
להוסיף מים עד למעט מגובה הדגים.
להוסיף מיץ מחצי לימון.
להרתיח... ולאחר ההרתחה לבשל עוד כ- 20 דקות על להבה נמוכה.
להגיש עם לימון ובתיאבון....


תגובות