בעלי מטבחים

  לב המטבח

שם המטבח:

לב המטבח

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

אוכל ביתי מגוון מהמטבח הטריפולטאי והים תיכוני.

סוגי מטבח: טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,תוניסאי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 300

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

מפרום

מפרום

משך הכנה: 2-3 שעות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

למילוי:
600 גרם בשר טחון גס
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 עלי סלרי קצוצים
2 בצלים קצוצים
1 כף תבלין לקציצות("חרראץ'")
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
2 ביצים
2 כפות שמן
לכופתאות:
4 תפוחי אדמה פרוסים בעובי של כ- 1 ס"מ.
300 גרם קמח
2 ביצים
לרוטב ולבישול:
2 תפוחי אדמה פרוסים
2 עגבניות פרוסות
8 שיני שום פרוסות
3 עלי סלרי (חתוך גס)
2 כפות רסק
3 כוסות מים
2 כפות מרק עוף
1 כפית תבלין לקציצות


הכנה:כופתאות:
לערבב את כל מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
לחרוץ חריצי בפרוסות תפוחי האדמה ולמלא בהם מהתערובת.
לטבול בקמח וביצה ולטגן עד להשחמה.
רוטב:
לערבב היטב את הרסק, מרק עוף, תבלין לקציצות והמים.
בישול:
לסדר בסיר רחב את פרוסות העגבניות , תפוחי האדמה, הסלרי והשום.
לסדר בקומה אחת את הקציצות המטוגנות.
לשפוף את הרוטב בסיר (הרוטב אמור להגיע עד למעט מגובה הקציצות).
להרתיח ובשל על אש נמוכה עד להתייבשות מרבית הנוזלים.


תגובות