בעלי מטבחים

  Ananda אוכל הודי

שם המטבח:

Ananda אוכל הודי

כתובת:   ,תל אביב   ,המרכז


על המטבח שלי:

באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו בונים את האירוע ביחד לפי תקציבכם, סוג האירוע והאנשים- סדנאות בישול, ימי הולדת, מסיבות רווקות, חתונות ועוד. חוץ מאוכל הודי אותנטי אתם מוזמנים גם להנות מהופעות אתניות של מיטב האמנים בארץ, סדנאות בתחומי התרבות ההודית ועוד. אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו - www.ananda.co.il

סוגי מטבח: הודי

מספר מנות מקסימלי: 150

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

אורז פולאו

אורז פולאו

משך הכנה: 20 דקות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

3 כוסות אורז בסמטי
3-4 שערות זעפרן (לצביעת האורז)
1 כפית כורכום (לצביעת האורז)
2 כפיות זרעי כמון
3 כפיות גאראם מסאלה
מלח, פלפל
100 גרם אפונה


הכנה:שמים שמן או גהי בסיר, מוסיפים את זרעי הכמון ומטגנים 2 דקות עד שנשמע שהם מתפוצצים, מוסיפים את האורז, מערבבים עם זרעי הכמון, מוסיפים את שערות הזעפרן, הכורכום, מלח, פלפל ומערבבים. מוסיפים מים בכמות של אחת ו- ¾ עד 2 כוסות. כשהמים מתאדים אך האורז עדיין אינו מוכן מוסיפים את הגאראם מסאלה, בודקים טעמים ומוסיפים עוד מלח אם צריך. אפשר לקשט את האורז באפונה מבושלת ורכה מלמעלה לפני ההגשה.


הערות:למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il

תגובות