בעלי מטבחים

  מהמטבח של בקי באהבה

שם המטבח:

מהמטבח של בקי באהבה

כתובת: כפר סבא   ,רעננה - כפר סבא   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

הגעתם לאתר הבית של בשלנית התוכנית חלון לים התיכון בערוץ 24 עם יוני רועה וגלית גיאת. אוכל ביתי שנעשה על פי הזמנה אישית וטעמכם האישי, בסיס המטבח טריפוליטאי אך יוצא לכל העדות, אירועים חלביים ובשריים המטבח כשר עם כלים ותנורים נפרדים אך ללא תעודת כשרות, אתם מוזמנים לבדוק. בעלת המלצות רבות, טעמים ומאכלים מגוונים ורבים, במחיר שווה לכל כיס, אירועים החל מ 30 ש"ח למנה

סוגי מטבח: דר' אמריקאי,טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,סיני,עיראקי,ערבי,פרסי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 300

זמן התראה מינימלי: יום אחד

בלוג

רשומות אחרונות

תודה לכולכם על התגובות החמות

מה שלומכם חברים ומה קורה

תודה לכולכם אוהבת אתכם על התגובות החמות

אתם מוזמנים לשתף אותי בתבשילים שלכם לשבת

מה שלומכם חברים יקרים הצצתם במתכונים

חברים יקרים רציתי לרכז לכם מספר טיפים

היי חברים מה שלומכם

היי חברים יקרים מעכשיו אני בערוץ 24 כל שישי

ראיתם אותי בערוץ 24 איזה מגניב

אז צלחנו את חג שבועות איך היה

חג שבועות בפתח והגבינות חוגגות

צלחנו את פורים ופסח בפתח כמה כייף

תודה לכולכם על התגובות המחממות את הלב

מה נשמע חברים משנכנס אדר מרבים בשמחה

כמה התגעגעתי אליכם פשוט מטורף מה שקורה פה

היי חברים אני כאן עדיין חולה

היי חברים אני אחרי הניתוח אבל עם דלקת ריאות

תודה לכולכם על האיחולים מודה לכם

היי חברים, ביום ד הקרוב אעבור ניתוח

היי חברים מה שלומכם

נכון שגם יש חשק למתוקים

היי חברה מה שלומכם, החורף עושה חשק למרקים הא

אני מודה לבר נר ולאביטל אברהם על התגובות

שלום לכולכם התגעגעתי החגים הללו

שלום לכל החברים החדשים החגים העמוסים הללו

היי חברים, אני נאלצת להעדר אחותי מתחתנת

המלצה להתסכל במאכלים שלי יש המון מתכונים

טיפים איישים ממני

קצת מתכונים לחג

אני מודה לכולכם על התגובות

רוצים דברים מיוחדים לראש השנה? טיפים מתכונים כתבו לי

כתבה לנשים בהיריון , יולדות ולכל הקהל פה בתבשיל

שלום לכולכם וברוכים הבאים

טיפים איישים ממני

11/09/2008 13:33:29


מידי פעם אשים פה קצת טיפים שלי לבישול, אפיה ועוד כל מיני שיטות במטבח.........
 
להשגת קציצות רכות ואוריריות אפשר להוסיף א.אפיה או סודה לשתיה, יוצא מדהים..........
 
לספיגת שומנים של דברים מטוגנים השתמשו בנייר סופג והחליפו אותו מידי פעם אם כמות הטיגונים היא גדולה.
 
אתם מקלפים ירקות, הניחו שקית ניילון וקלפו לתוכה ככה תחסכו סתימות בכיור ולכלוך מיותר
 
יש לכם קופסאות של סילאן או ריבה ריקות השתמשו בזה לשים סוכר, או תבלינים או כל מיני דברים חבל לזרוק הם נהדרים במקפיא.
 
הכינו כמות גדולה של רוטב עגבניות והקפיאו לכם במקרר, ככה שתרצו יש לכם רוטב מוכן לפסטה, לקציצות, לדגים ועוד........
 
פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, ועוד עשבי תיבול , ניתן לקצוץ אותם במגימק'ס או בבלנדר ידני, ולהקפיא לכם מנות מוכנות לשימוש במקפיא, בשקיות של סנדוויץ........
 
אתם קונים בשר טרי? הכינו ממנו קציצות, והקפיאו, רשמו את מספר המנות וזהו, שתרצו להכין אוכל בצי'ק, מוציאים את הרוטב העגבניות, הקציצות והנה לכם ארוחה מוכנה......... רק אל תשכחו להפשיר לילה לפני.
 
שניצלים נהדרים אחרי הקפאה כאשר מיד אחרי הטיגון עוטפים אותם בנייר כסף ומקפיאים, ולחמם בתנור/טוסטר אובן, פשוט ומהיר............
 
בקרוב תהיה פינת טיפים נוספת............
סוף שבוע נעים