בעלי מטבחים

  SushiD

שם המטבח:

SushiD

כתובת: סדנאות וארועים ברחבי הארץ   ,מודיעין והסביבה   ,ירושלים והסביבה


על המטבח שלי:

סושי בר מקצועי ואיכותי הנעשה ע'י השף דידי בראל. מגשי סושי גדולים ומעוצבים לארועים הכוללים מספר קומבינציות. קייטרינג הכולל עמדת סושי-מן המכין סושי מגוון לעיני הקהל. סדנאות בישול אקטיביות בבית הלקוח.

סוגי מטבח: יפני,סיני,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 200

זמן התראה מינימלי: יומיים

מתכונים

סלט אצות וואקמה ומלפפון

סלט אצות וואקמה ומלפפון

משך הכנה: 5 דקות    דרגת קושי: קל סוג המתכון:סלטים


חומרים:

סלט אצות וואקמה ומלפפון.

מתכון ל - 4 נפשות:
60 גרם אצות ואקאמה מיובשות
4 מלפפונים זקופים ויפים, לא גדולים מדיי
כף רוטב סויה מאיכות טובה
כפות חומץ אורז
2 כפיות סוכר
כפית שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
כפית בצל ירוק קצוץ דק מאוד
כפית זרעוני שומשום קלויים קצת במחבת
כפית שמן שומשום כהה.




הכנה: חולטים את הוואקאמה או משרים במים, פורסים וחוצים את המלפפונים לאורך, נפטרים מהגרעינים בעזרת כפית משוננת או סתם כפית ופורסים אותם לסהרונים דקיקים. מערבבים עם האצות, מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים מעל ומניחים במקרר למחצית השעה למיזוג טעמים וגם כדי שהמלפפונים לא יפרישו הרבה מים, מה שהם נוטים לעשות מיד במגע עם חומרים מלוחים. מעבירים לקערה, זורים ממעל שומשום קלוי וגזיזי בצל ירוק.


הערות: אנשים לא נשארים עדישים לסלט מיוחד זה. מי שאוהב את טעם האצות מאד אוהב את הסלט הכל כך לא שגרתי ומצד שני פשוט ומהיר להכנה.

תגובות