שם המטבח:
כתובת: ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: ישראלי,טורקי,מטבח כללי,בולגרי,יווני
מספר מנות מקסימלי: 40
זמן התראה מינימלי: שבוע
01/09/2008 12:19:32
המצרכים:
4 חצילי בלדי גדולים
800 גרם בשר בקר טחון
רוטב עגבניות (כמו במתכון הממולאים).
אופן ההכנה:
חותכים את החצילים לאורכם לפרוסות דקות, ומטנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מטגנים את הבשר עם הרבה בצל, שום, פפריקה מתוקה, קינמון, מלח, פלפל.
מסדרים בתחתית של תבנית פרוסות של חציל ועליהן שכבה של בשר. חוזרים על הפעולה עד שיהיו 3 שכבות חצילים ו 2 שכבות בשר.